Getting My کارشناسی خودرو To Work
Getting My کارشناسی خودرو To Work
Blog Article
کارشناسی کامل رنگ شدگی و یا تعویض قطعات بدنه ، کارشناسی فنی موتوری و گیربکس، بررسی کیلومتر خودرو، تست رانندگی (در صورت مهیا بودن شرایط)
ضمنا بعد از اتمام پروسه، برگ کارشناسی خودرو را نیز فراموش نکنید.
از این رو، سالم و پلمپ بودن شاسیها و ستونها و همینطور تعیین کاربری ماشین از اهمیت بسیاری برخوردار است.
همانطور که میدانید خودروها دارای دو بیمهنامه اصلی به نام بیمه شخص ثالث و بیمه بدنه هستند.اگر قصد دارید بیمهی بدنه را برای خودروی خود خریداری کنید، باید بدانید که قبل از تنظیم، بیمهنامه کارشناس بیمه خودروی شما را بازدید کرده و سلامت آن را میسنجد.
در صورتی که قصد داشته باشید خودروی دست دومی خریداری کنید، خیلی مهم است که از سالم بودن آن مطمئن باشید. شاید بتوانید بخشی از مشکلات بدنه یا مشکلات جزئی فنی ماشین را پیدا کنید، اما تشخیص خیلی از مشکلات نیاز به دانش و تجربه کافی در حوزه معاینه فنی و بدنه دارند و نیاز است که از کسی کمک بگیرید تا در خریدتان ضرر نکنید.
آیتمهای دیگری که در کارشناسی رنگ و بدنه خودرو به آنها توجه میشود، عبارتاند از:
از کارشناس خیلی راضی بودم و کارشناس کاملا وقت گذاشتن و همه موارد رو چک کردن. قیمتگذاری هم کاملا منطقی بود و فروشنده هم قیمت رو در بازهٔ قیمتی که اعلام کردین، گذاشت.
برای ثبت درخواست کارشناسی خودرو اطلاعات زیر را تکمیل کنید:
کارشناسی ماشین از اهمیت بسیاری هم برای فروشنده و هم برای خریدار برخوردار است.
علاوه بر این، برای اطلاع از قیمت روز خودرو، تخمین قیمت خودرو کارکرده و کارشناسی موتورسیکلت نیز میتوانید روی کارنامه حساب کنید.
کارشناسی خودروسرویس دورهایدستیار فروشدستیار خریدقیمت خودروی صفرقیمت خودروی کارکردهآگهیهای خودرو
بعد از انجام کارشناسی برگهای داده می شود؟ قیمتگذاری هم انجام میشود؟
کارشناس با استفاده از چک لیست کارشناسی خودرو حدود ۴۳۵ آیتم مربوط به ماشین را در کوتاه ترین زمان چک میکند. تشخیص خودرو تصادفی و سالم در برخی اوقت در حدی سخت است که فقط یک متخصص فنی خودرو میتواند شما را از اشتباه نجات دهد.
کارشناسی موتور خودرو شامل بررسی تمام آیتمهایی میشود که به قلب تپنده ماشین تعلق کارشناسی ماشین دارند. سلامت بدنه، سیلندرها، سرسیلندرها، سوپاپها، پیستونها، استارت خودرو، لرزش موتور، روغنسوزی، دمای موتور، وضعیت باتری، دود اگزوز و… همگی در لیست مواردی هستند که کارشناس باید به آنها توجه کند.